Detalii si Accesorii

Detalii si Accesorii

Corpuri de depozitare

Asa cum am observat de-a lungul timpului, obiectele multifunctionale isi fac din ce in ce mai des aparitia in viata noastra. Acest lucru implica diminuarea spatiului de depozitare din casele noastre.

Noi stim cat de importanta este ordinea in viata ta, de aceea, este important ca fiecare lucru folosit sa aiba un spatiu specific destinat pentru acesta. Bauformat ne pune la dispozitie solutii unice de depozitare astfel incat, orice spatiu din bucataria ta sa fie exploatat la maxim.

La Amplius, tinem cont de dorintele si de nevoile tale, astfel incat configuratia bucatariei tale sa fie optima pentru felul tau unic de a-ti folosi bucataria.

Corpuri de colt

Fiecare camera este diferita, la fel cum si dorintele pentru depozitare difera de la persoana la persoana. Fie ca este o bucatarie liniara sau cu o configuratie in L, totul este dispus cat mai eficient . Tinand cont de nevoia de a utliza tot spatiul cat mai benefic, oferim corpuri inteligente create astfel incat sa poti utiliza cat mai optim fiecare colt din bucataria ta, avand cate o solutie pentru fiecare situatie.

Corpurile de colt cu sisteme sofisticate tip carousel sau cu platouri total extractibile , fac ca fiecare cm2 sa fie utilizat si pot fi incarcate cu incredere, fara a te ingrijora de greutatea dispusa.

Sisteme si Tehnologii

Fara a face vreun compromis – material sau tehnologic – departamentele de design, productie si tehnic colaboreaza indeaproape astfel incat produsul finit pentru a satisface toate cerintele de pe piata si mai ales pentru a cerifica produsele din punct de vedere calitativ.

Sertarele sunt prevazute cu sisteme de culisare silentioase si usor manevrabile, beneficiind de zone concepute special pentru diferitele tipuri de accesorii care trebuie depozitate, compartimente speciale pentru oale, pentru vesela de mici sau mari dimensiuni, pentru tacamuri etc.

Iluminare

Nu degeba se spune ca lucrurile se vad altfel la lumina.Asigurand atat vizibilitate cat si o atmosfera calda, iluminatul este un pas important care intregeste bucataria. Fiecare spatiu de lucru trebuie sa fie cat mai luminat iar functionalitatea si estetica joaca roluri importante in alegerea acesteia.

Amplasarea luminii este atent studiata atat pentru dirijarea acesteia spre zonele de lucru cat si pentru crearea unei atmosphere placute si odihnitoare.

Accesorii

“Reusita oricarui proiect sta in detalii”. Miciile detalii din viata de zi cu zi sunt ceea ce ne defineste si totodata face diferenta intre noi. Peretii in culori contrastante, manerele cu design special sau acecesoriile asortate, aceste detalii ofera unei camera o identitate unica.

Vrei mai multe poze?

Amplius este importator al mobilierului de bucatarie german BauForMat din 1999.

© 2017 Amplius 2000 SRL

Va asteptam in showroom

Sos. Bucuresti-Ploiesti 36-40, bl 2/II parter, sector 1 Bucuresti

WhatsApp chat