Tehnologie

Tehnologie

La amplius,
cele mai avansate tehnologii sunt *standard la
toate bucatariile

*(1)

Toate bucatariile Bauformat folosesc sisteme de inchidere marca Blum — lider mondial in sisteme de prindere pentru mobilier de cea mai inalta calitate. Mai mult, bucatariile Bauformat folosesc numai gamele premium ale firmei Blum.

*(2) 

Balamale Blumotion

Toate balamalele Bauformat sunt dotate cu sisteme de inchidere soft-close gama Blumotion integrat pentru o inchidere completa si silentioasa cu o montare si demontare rapida si reglarea tridimenionala a foii de usa.

*(3) 

Sertare Blumotion

Toate bucatariile Bauformat sunt dotate cu sisteme de inchidere Blumotion integrat pentru o inchidere completa si silentioasa cu o montare si demontare rapida.

*(4) 

Sertare Tandem Box

Toate sertarele sunt din metal, cu sisteme de glisare cu extragere totala. Tehnologia Tandem Box asigura o calitate excelenta de rulare si inchidere automatizata chair si sub stresul unei grutati de 50kg.

*(5) 

Made in Germany

Toate balamalele sunt dispuse pe usa cu placute de mascare inscriptionate BauForMAT si / sau Made in Germany.

Corpuri
pentru toate dimensiunile

Intreaga bucatarie va fi realizata dupa nevoile dumneavoastra respectand standardele ergonomice.

3000 de repere

Noi punem la dispozitia dumneavoastra o gama larga de tipuri de corpuri de bucatarie.

Proiectare 3D

Intregul proiect va fi realizat 3D pentru a va oferi o imagine corecta si clara de cum va arata bucataria dvoastra.

Fabricare rapida

Cel mai scurt timp de fabricatei pe comanda pentru bucatarii din Germania: 14 zile lucratoare.

Garantie 5 ani

Suntem alaturi de dumneavoastra si dupa livrarea mobilierului de bucatarie, calitate garantata din partea productorului pentru 5 ani de la data livrarii catre dumneavoastra.

Aplicare prin Laser a Canturilor

Pentru obtinerea rosturilor perfecte, invizibile-fara compromisuri

In procesul de fabricare al mobilierului exigentele in ceea ce priveste designul si aspectul, combinate cu o calitate ridicata a produselor, joaca un rol esential. Indiferent ce cerinte ati putea avea, Bauformat va ofera solutia perfectă din punct de vedere al designului, functionalitatii si prelucrarii.

In procesul de prelucrare cu laser, un laser activeaza stratul functional. Acesta se topeste si se sudeaza permanent de suprafata poroasa a placii.

Dulapuri cu

deschidere verticala

Folosind cea mai moderna tehnologie (Blum Aventos), bucatariile BauForMat ofera o gama larga de corpuri cu deschidere pe verticala.

Aventos HS

Deschidere verticala cu basculare. Ideal pentru fronturi mari dintr-o singura bucata, inclusiv pentru dulapurile superioare cu ornamente sau coroane.

Aventos HF

Soluţia pentru dulapuri superioare înalte şi medii pana in 90 cm cu fronturi fractionate, potrivite atat în bucătărie şi în camera de zi. Acesta solutie permite oprirea uşii în orice poziţie dorită la deschidere, astfel încât aceasta poate rămâne mereu accesibilă

Aventos HL

Sistem pentru deschidere a usilor paralel cu dulapul. Ideal pentru un design minimalist al unei bucatarii de inaltime mica si media plasata intr-un spatiu cu tavan inalt.

Aventos HK

Deschidere care pivoteaza in sus. Ideal pentru fronturi dintr-o bucata de inaltime mica si medie.

Usi fara maner

Oferim o gama larga de corpuri folosind tehnologia TIP-ON pentru deshiderea usilor fara maner.

Sisteme automate

Sisteme de deschidere electrice.

SERVO-DRIVE

SERVO-DRIVE este sustinerea electrică a mişcării concepute de Blum. Cu aceasta, deschiderea devine fascinant de simplă: o uşoară atingere a frontului este suficientă pentru ca sertarele şi uşilecu mecanism de ridicare să se deschidă ca de la sine. Închiderea lină şi silenţioasă este garantată de BLUMOTION.

Deschise cu piciorul

Cu tehnologia SERVO-DRIVE dispuneţi de un sistem pentru întreaga bucătărie. Atât pentru corpurile superioare, cât şi pentru cele inferioare. Utilizatorul poate interveni oricând în procesul de mişcare şi are astfel permanent un control deplin. În cazul unei pene de curent, toate feroneriile rămân pe deplin funcţionale.

Jaluzele de sticla electrice

Corpul cu jaluzea actionat electric printr-o simpla atingere in partea inferioara a acestuia, porneste divizarea frontala a lamelelor de sticla, acestea glisand vertical.

Combinand cea mai recenta tehnologie si materiale fine, unitatea va da un plus de eleganta orcarei bucatarii.

Vrei cea mai buna calitate?

Amplius este importator al mobilierului de bucatarie german BauForMat din 1999.

© 2017 Amplius 2000 SRL

Va asteptam in showroom

Sos. Bucuresti-Ploiesti 36-40, bl 2/II parter, sector 1 Bucuresti

WhatsApp chat