Despre Noi

Despre Noi

the kitchen family

Cu o istorie in mobilier datand din 1917, fabricat in Lohne-zona de vest a Germaniei, bucatariile BauForMat sunt prezente de 18 ani pe piata din Romania prin  importator AMPLIUS 2000 (BauForMat Romania) avand in prezent dealeri reprezentativi in tara precum: Bucuresti, Timisoara, Brasov, Cluj si Piatra Neamt.

Noi punem la dispozitia dumneavoastra o gama larga de tipuri de corpuri de bucatarie – 3000 repere – cu cele mai inalte performante calitative, functionale si estetice. Intreaga gama BauForMat Romania.

  • 189 Fronturi
  • 14 Carcase Standard
  • 45 Finisaje blaturi melaminate termorezistente
  • 65 Variante manere
  • Finisaje multiple: Melaminate, Furniruite, Lacuite, Lemn masiv, Sticla
  • Masti de chiuveta cu baza metalica si traverse de metal
  • Balamale Blum pentru usi batante cu amortizare integrata Blumotion
  • Sertare total extractibile cu sistem Blum Blumotion integrat
Fara a face vreun compromis – material sau tehnologic – departamentele de design, productie si tehnic colaboreaza indeaproape astfel incat produsul finit pentru a satisface toate cerintele de pe piata si mai ales pentru a cerifica produsele din punct de vedere calitativ.

Modalitatile de alternare a materialelor, culorilor, a suprafetelor pline cu cele deschise, ori a celor transparente cu cele opace, sunt, toate orientate catre exploatarea cat mai eficienta, din toate punctele de vedere, a spatiului bucatariei.

Sertarele sunt prevazute cu sisteme de culisare silentioase si usor manevrabile, beneficiind de zone concepute special pentru diferitele tipuri de accesorii care trebuie depozitate, compartimente speciale pentru oale, pentru vesela de mici sau mari dimensiuni, pentru tacamuri etc.

La randul lor sistemele de inchidere/deschidere ale diferitelor tipuri de compartimente, Blum de ultima generatie, fascineaza prin simplitatea functionala a solutiilor care atesta o conceptie bine pusa la punct, specifica rigurozitatii si organizarii germane – standard la noi, BauForMat Romania.

Si intrucat mobilierul de bucatarie a cunoscut in ultimii ani adevarate transformari compactand din ce in ce mai multe performante sub un design din ce in ce mai rafinat, beneficiarii acestora au inceput sa perceapa acest spatiu al bucatariei ca loc de interactiune cotidiana cu membrii familiei, de primire si socializare, bucataria devenind de multe ori locul ideal de primire al prietenilor si nu numai.

Suntem cei mai vechi mobilisti germani de pe piata, cu cea mai buna pregatire tehnica, cel mai rapid termen de fabricare, intre 14-21 zile lucratoare!

Servicii incluse

Consultanta

Va asteptam la magazin cu o cafea buna si va oferim consultanta gratuita in configurarea bucatariilor dumneavoastra. Personalul calificat, arhitectii si inginerii nostri va stau la dispozitie.
l

Proiectare

Intreaga bucatarie va fi realizata dupa nevoile dumneavoastra respectand standardele ergonomice, iar intregul proiect va fi realizat 3D pentru a va oferi o imagine corecta si clara despre cum va arata bucataria dumneavoastra.
0

Masuratori

Efectuarea masuratorilor este facuta intotdeauna de catre un personal calificat cu studii superioare tehnice, in mod gratuit, inaintea oricarei lansari in productie.

Montaj

Mobilierul este livrat din Germania fiind asamblat si etichetat individual pe fiecare reper, iar echipa calificata pe montajul bucatariilor germane este aceeasi de 15 ani, lucrand la cel mai inalt nivel de calitate si exigenta.

Garantie 2 ani

Suntem alaturi de dumneavoastra si dupa livrarea mobilierului de bucatarie, calitate garantat din partea productorului pentru 2 ani.

Intrebari frecvente
De cand suntem pe piata de bucatarii?

AMPLIUS,  importator BauForMat Romania cu reprezentanti in Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Brasov, este prezent pe piata romaneasca de 23 ani avand pana in acest moment peste 7600 de bucatarii instalate si clienti multumiti, despre care suntem ferm convinsi ca au ales produsele si serviciile noastre numai dupa ce au studiat foarte bine ofertele de pe piata si care mai departe ne-au recomandat prietenilor sau au facut a doua sau a treia achizitie.

Care sunt termenii de fabricare?

Termenul de fabricare al bucatariilor BauForMat este intre15 si 21 zile lucratoare, mobilierul fiind asamblat si livrat etichetat, facand ca durata de montaj sa fie foarte scurta, de 1-2 zile lucratoare.

Cat costa o bucatarie BauForMat?

La Amplius (BauForMat Romania), pretul unei bucatarii variaza foarte mult in functie de frontul si corpurile alese, gama fiind extrem de larga, permitandu-ne astfel sa ne incadram in toate bugetele fara a afecta calitatea mobilierului. Pretul unei bucatarii este determinat de marimea bucatariei, de fronturile alese ( melaminat, infoliat, vopsit, lacuit, furnir, front masiv) si de accesorii.

Pentru o informare sumara va oferim exemple de pret pentru:

Bucatarie liniara de 2,5 m = 1865E + TVA  pentru un front melaminat

 

Our
Family

Lista dealerilor BauForMat

Edel Klasse

Timisoara

Calea Torontalului nr 83
0723 505 059
office@bauformat.tm.ro
www.bauformat.tm.ro

Kitchen Tailors

Sibiu

Str Ocnei nr 12
0724 769 744
hello@kitchentailors.ro
www.kitchentailors.ro

Kitchen Design

Bucuresti

Str. Viitorului 182
0744 496 300
bauformat@pfm.ro
www.bucatariibauformat.ro

Kudia Studio

Brasov

Str. Camil Petrescu 3D
0728 905 002
kudiastudio.design@gmail.com
www.kudia.ro

Vrei sa afli mai multe?

Amplius este importator al mobilierului de bucatarie german BauForMat din 1999.

© 2017 Amplius 2000 SRL

Va asteptam in showroom

Sos. Bucuresti-Ploiesti 36-40, bl 2/II parter, sector 1 Bucuresti

WhatsApp chat